(FOTO) Kad svetlost prekrije tama, zauvek ostaćeš sa nama! Grafit kojim su se Grobari oprostili od malog Isaije slama srce!

Autor:

Sport

12.11.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle duge i teške bolesti 15-godišnji Isaija Pantić je preminuo, a od njega su se do sada oprostili mnogi sportski klubovi, kao i istaknute sportske ličnosti iz Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Danas Conference Center
Ogromna tuga posle smrti malog Isaije

Isaija je sin poznatog novinara Željka Pantića, a posle borbe sa turmorom na mozgu koji mu se nakon jedne operacije nažalost vratio on je preminuo.

Mnogi su izjavili saučešće porodici Pantić i oprostili se od malog Isaije, za koga su organizovane mnoge akcije pomoći i podrške.

Sada su se oglasili i „grobari“ koji su se grafitom na Novom Beogradu oprostili od vernog navijača Partizana. Njihova poruka glasi:

- Kad svetlost prekrije tama, Isaija zauvek ostaćeš sa nama. Kad život nanese ti tugu, čuće se ime Isaija na jugu. Tvoj Partizan pobeđivaće za tebe, kao nekad Partizanove bebe. Borben momak pun ljubavi i želje za životom borio se sa najtežom golgotom. Nije odustao do poslednjeg daha, pamtiće ga zauvek "grobari" Fontana - jasna je poruka navijača crno-belih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Исаија заувек остаће с’ нама! Гробари Фонтана

A post shared by @ najvatrenije.pristalice on Nov 11, 2019 at 2:17pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading