Boaći o povlačenju priznanja tzv. Kosova: Ponosan sam na Ganu, ovo je fantastično!

Autor:

Sport

12.11.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gana je 16. država koja je povukla priznanje Kosova i tako je ova lažna država spala na dvocifren broj nezavisnih država koji je podržavaju u separatističkim težnjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Ponosan na odluku svoje zemlje

Ova afrička država je sa 30 miliona stanovnika za sada najveća država koja je povukla priznanje lažne države, a povodom ovoga oglasio se i napadač Crvene zvezde i reprezentativac Gane Ričmond Boaći.

- Veoma mi je drago što se ovo desilo. Za mene je fantastična stvar što je Srbija, zemlja od koje sam dobio i osećam toliku količnu ljubavi, u iskrenom savezništvu sa mojom Ganom. Kada sam u Gani, uvek pričam o Srbiji. Sada ću imati poseban razlog da to činim. Ponosan sam - poručio je Boaći.

Pre ovoga Komori, odakle je El Fardu Ben, su povukli priznanje takozvane države Kosovo, a osim toga Crvena zvezda ima strance iz Argentine i Brazila, koji takođe ne priznaju jednostrano proglašenu nezavisnost.

Radživ Van La Para je poreklom iz Surinama, a ova južnoamerička zemlja je još jedna u nizu koja nije priznala nezavisnost lažne države.

Osim toga prvotimac Crvene zvezde Mirko Ivanić odbio je da igra za reprezentaciju Crne Gore protiv Kosova, a to je tada odbio i Filip Stojković koji je u tom trenutku bio u timu Vladana Milojevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading