Veliki problem za Partizan: Dvojica igrača povređena pred meč sezone u Holandiji!

Autor:

Sport

11.11.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada reprezentacija Srbije okupila se danas uoči novih kvalifikacionih mečeva za plasman na Evropsko prvenstvo. Rivali našim ''orlićima'' biće Estonija 15. novembra, pa Rusija četiri dana kasnije u Nišu, ali kako sada stoje stvari, selektor Ilija Stolica neće moći da računa na sve pozvane igrače.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Novonastali problem su povrede dvojice Partizanovih fudbalera, štopera Strahinje Pavlovića i krilnog veziste Filipa Stevanovića.

- Filip Stevanović i Strahinja Pavlović imaće danas kontrolni pregled, ali prema dosadašnjim pregledima, našeg i klupskog lekara, mislim da će biti teško da računamo i na jednog i na drugog za predstojeće utakmice - istakao je Stolica, a prenosi zvanični sajt FSS.

RepublikaFoto: fss.rs
Stevanović i Pavlović u društvu Erhana Mašovića i selektora Stolice

Narednih dana biće jasnije da li ih čeka i koliko duga pauza, a ono što navijače Partizana najviše zanima je da li će biti spremni za ključni duel u Grupi L Lige Evrope protiv AZ Alkmara u Hagu krajem ovog meseca.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Podsetimo, već mesec dana je povređen i Lazar Marković, a na utakmici protiv Inđije u nedelju povredio se i defanzivni vezista Aleksandar Šćekić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading