Sari: Hvala Ronaldu; Kapelo: Ronaldo tri godine nikoga nije predriblao

Autor:

Sport

11.11.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je uspeo da pobedi Milan 1:0 golom Paula Dibale koji je ušao sa klupe, ali je ovaj meč izazvao velike kontroverze.

Besan na Sarija zbog izmene

Kristijano Ronaldo je prvi put od dolaska u Juventus zamenjen pre 60. minuta. Bio je nezadovoljan ovom odlukom Mauricija Sarija i nije želeo da ostane na klupi posle ove odluke trenera.

- Moramo da zahvalimo Ronaldu. On se žrtvovao da bi bio ovde sa nama. Uradio je sve što je mogao da bi igrao, ali sam video da mu nije dobro i da je najbolje da ga izvedem - rekao je Sari.

On u Ronaldovoj reakciji ne vidi ništa čudno.

- Normalno je da igrač bude nervozan pošto treba da napusti teren, naročito jer se mnogo trudio da bude tu. Tokom proteklog meseca je imao problem sa kolenom, dobio je i udarac na treningu i povredio je ligament. Kada trenira i igra u visokom intenzitetu to ga ometa, zbog toga oštećuje zglob i mišiće - dodao je Sari.

A nekadašnji legendarni trener Juventusa Fabio Kapelo bio je jako razočaran Kristijanovim ponašanjem.

- To što nije sedeo na klupi i što je rekao ružne reči Sariju nije lepa slika. ON mora da bude šampion čak i kada ga ne ide, čak i kada ga trener zameni – rekao je Kapelo i onda žestoko iskritikovao Portugalca.

- Istina je da Ronaldo nije nikoga prebriblao tri godine. Sećam se vremena kada je ostavljao protivnike iza sebe. Sada se to ne dešava, a Daglas Kosta i Dibala to rade – rekao je Kapelo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading