Borjan ušao u istoriju: Niko nikad nije čuvao mrežu Zvezde u Evropi kao on!

Autor:

Sport

11.11.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Borjan je stigao u Crvenu zvezdu 2017. godine kao slobodan igrač i od tada je nezamenjljiv na golu šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Protiv Totenhema nije mogao da zaustavi razgoropađeni napad Sparsa

Pre meča sa Totenhemom u Beogradu propustio je tri utakmice zbog lakše povrede, a na njima ga je zamenio Zoran Popović. Posle oporavka od povrede vratio se u prvih 11 trenera Vladana Milojevića.

Reprezentativac Kanade je na utakmici u kojoj je protiv Totenhema primio četiri gola ušao u istoriju Crvene zvezde. on je postao golman Crvene zvezde sa najviše nastupa u UEFA takmičenjima za najtrofejniji srpski klub.

Do sada je bio izjednačen sa Ratomirom Dujkovićem koji je skupio 37 evropskih nastupa za Zvezdu, ali sada ga je prestigao i ima jedan nastup više.

Borjan je jedini aktivni fudbaler Crvene zvezde sa više od 100 nastupa za klub u svim takmičenjima pošto je skupio čak 114 utakmica u crveno-belom. Najbliži da stigne do stotke u ovom timu je Milan Rodić kome nedostaje desetak utakmica da dođe do tog broja mečeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading