De Laurentis pobesneo: Tera kapitena, najboljeg igrača i Anćelotija, osmorica na listi za odstrel!

Autor:

Sport

11.11.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljan zbog loših rezultata svog tima i pobune protiv njega u ekipi predsednik Napolija Aurelio De Laurentis spreman je da se odrekne sedam igrača i trenera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svi su na prodaju

Drisu Mertensu i Hoseu Kaljehonu ističu ugovori na kraju sezone i neće im biti produženi. Napoli će probati da ih proda u januaru, ali verovatno neće uspeti u tome i oni će otići kao slobodni igrači.

Laurentisov sin Ed ušao je u lični sukob sa vezistom Alanom, kojem se takođe već u januaru traži novi klub. Bekovi Gulam i Hisaj su takođe na transfer listi.

Kapiten Lorenco Insinje je u planu za odlazak, a štoper Kalidu Kulibali je onaj od čijeg se transfera najviše očekuje. De Laurentis smatra da za stamenog defanzivca može da dobije i do 100 miliona evra.

A trener ekipe Karlo Anćeloti će takođe na kraju sezone napustiti klub. No ukoliko se ne plasira u nokaut fazu Lige šampiona mogao bi i pre Nove godine da dobije otkaz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading