Pjontek napušta "San Siro", da li je sve spremno za povratak?

Autor:

Sport

10.11.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kšištof Pjontek došao je u Milan prošle zime iz Đenove. Odmah se uklopio u tim "rosonera" i u drugom delu prvenstva postigao je devet golova na 18 utakmica za tim sa "San Sira".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pjontek se vraća u Đenovu?

Navijači crno-crvenih su bili oduševljeni, međutim, ove sezone Poljak je samo bleda senka onog igrača koji je 23. janaura potpisao za Milan u transferu vrednom 35 miliona evra. Samo tri gola u prvih 11 kola Serije A navele su upravu Milana da, najverovatnije, pošalju poljskog reprezentativca na pozajmicu.

Kako prenosi "Skaj" Tijago Mota želi da vrati Pjonteka u Đenovu. Milan ne bi imao ništa protiv ovog transfera. Podsetimo, "grifoni" su u svojoj istoriji čak devet puta bili prvaci Italije.

Pre nekoliko dana pojavila se vest da je Zlatan Ibrahimović potpisao za Milan. Paolo Maldini se oglasio o tom transferu, i ostavio navijače "rosonera" u velikoj dilemi, a da li je odlazak Pjonteka u stvari pravljenje prostora za povratak popularnog "Ibre" videćemo za nešto više od mesec i po dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading