Herta doživela debakl bez Grujića, evrogol viđen u Paderbornu

Autor:

Sport

09.11.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Herte poraženi su na domaćem terenu od Lajpciga 4:2 u meču u kome je Marko Grujić ostao na klupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sjajna igra Poulsena koji je asistirao kod gola

Na prvom meču bez Grujića posle mnogo vremena Berlinci su odmah upisali poraz. Povela je Herta posle pola sata igre, ali su onda Verner iz penala i Sabicer sa 25 metara do poluvremena preokrenuli rezultat.

Kevin Kampl je golom u finišu samo potvrdio pobedu svog tima, a to nije bilo sve jer je Timo Verner potvrdio sjajnu formu i dao gol za 4:1 u poslednjim momentima meča. Na kraju je Selke samo ublažio poraz Berlinaca.

Šalke je imao priliku da se domogne treće pozicije, ali nije uspeo u tome. U meču punom preokreta i golova Fortuna Dizeldorf je u finišu uspela da izjednači na 3:3. Kaliguri, Kabak i Serdar pogađali su za domaćina, a za Fortunu je sva tri puta pogodio Henings.

U meču fenjeraša Augzburg je pobegao iz opasne zone pobedivši na gostovanju Paderborn 1:0. Jedini gol na meču delo je Maksa iz slobodnog udaraca u 45. minutu i pravo je remek delo. Domaćin je promašio penal na startu meča i tako propustio priliku da povede.

Majnc je ostao u zoni ispadanja pošto je jedini tim u Bundesligi iz istočne Nemačke Union Berlin savladao domaćina sa 3:2. Neven Subotić je odigrao ceo meč za goste.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading