U Javoru se uzdaju u Zvezdin umor

Autor:

Sport

09.11.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da postoji mogućnost da Crvena zvezda ne shvati najozbiljnije njegov tim u predstojećem meču Super lige Srbije (nedelja, 14.30)

RepublikaFoto: Veljko Petrović
Stadion Javora

- Svesni smo kakav protivnik nam dolazi u nedelju. Učesnici su Lige šampiona. Svi znamo veličinu Zvezde i koliko je teško bilo igrati protiv njih i kada su imali slabije rezultate i nisu bili šampioni - rekao je Bondžulić.

- Naravno, sada svi vidimo da je to jedna ozbiljna ekipa, klub funkcioniše najbolje u poslednjih dvadesetak godina i imamo težak zadatak da se suprotstavimo ekipi koja ima veliki izbor kvalitetnih fudbalera i kvalitetnog trenera - dodao je trener Javora

Fudbaleri Javora dočekuju u nedelju Zvezdu u utakmici 16. kola Super lige Srbije.


Zvezda je lider šampionata sa 39 bodova, dok je klub iz Ivanjice trenutno deveti na tabeli sa 19 osvojenih bodova.


- Nadamo se da će presudno biti to kako ćemo mi ući u utakmicu. Znamo da su istrošeni velikim brojem utakmica u Evropi i domaćim takmičenjima. Postoji mogućnost da nas ne shvate najozbiljnije i da ne uđu dovoljno agresivno u utakmicu. Očekujem da ponovimo igru iz prethodnih utakmica i da uz malo sreće, koja je uvek bitan faktor, pokušamo da iznenadimo favorita - kazao je Bondžulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading