Vengerova istina o pregovorima sa Bajernom!

Autor:

Sport

09.11.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski trener Arsen Venger demantovao je medijske izveštaje o više opcija za klupu Bajerna iz Minhena, rekavši da će naredne nedelje on razgovarati s čelnicima nemačkog šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Bajern traži trenera otkako je u nedelju otpustio Nika Kovača posle poraza od Ajntrahta 1:5 u Bundesligi.

Nemački Bild je ranije ove nedelje tvrdio da se Venger ponudio Bajernu, a potom su mediji preneli da je izvršni direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige navodno rekao da Francuz nije opcija za novog trenera.


Venger je, međutim, to demantovao i izjavio da su se Rumenige i on dogovorili da naredne nedelje razgovaraju o mogućnosti da Francuz preuzme Bajern.

- Lepo je što mogu da objasnim priču jer je iznenađujuća. Pre svega, nemam agenta. Jedini sam koji je uključen u ovu priču - niko ne može da razgovara u moje ime - rekao je Venger za "BeIN Sports".

Venger je potom naveo da se čuo sa Rumenigeom u sredu popodne.

- U sredu popodne Rumenige me je zvao, u tom trenutku nisam mogao da odgovorim pa sam ga pozvao kasnije. Razgovarali smo najviše četiri-pet minuta. Rekao mi je da će Hans-Diter Flik voditi ekipu u naredne dve utakmice. Pitao me je da li sam zainteresovan jer traže trenera. Odgovorio sam mu da nisam razmišljao o tome i da mi treba malo vremena - rekao je Venger.

- Zajedno smo odlučili da razgovaramo sledeće sedmice, jer sam ja u Dohi do nedelje. To je istinita priča - dodao je Venger.

Venger je prošle godine, posle 22 godine, napustio Arsenal i od tada je bez posla. Osvojio je tri titule u Premijer ligi i sedam trofeja u FA kupu sa londonskim klubom.

Bajern je trenutno peti u Bundesligi sa četiri boda zaostatka za vodećom Borusijom iz Menhengladbaha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading