Tumba neće Jovića, zvao Pavkova i Despotovića!

Autor:

Sport

09.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković (67) ne računa na Luku Jovića (21) i nije mu oprostio što ga je slagao posle Portugala i što je pred put u Luksemburg napustio "orlove" kako bi lečio povredu, a sve to kako bi provodio vreme s novom devojkom Sofijom Milošević.

Ljubiša Tumbaković

Kormilar nacionalnog tima saopštio je u petak spisak igrača, koji će u završetku kvalifikacija za EVRO 2020. napasti Luksemburg (14. novembar) i Ukrajinu (17. novembar) u Beogradu, ali na njemu nema napadača Real Madrida, koji se očigledno nije javio selektoru da reše problem, kao ni povređenog Nemanje Matića, dok, s druge strane, ima povratnika u nacionalni tim, ali debitanata.

NOVA LICA

Upravo to je slučaj Đorđem Despotovićem iz ruskog Orenburga, koji će uz golgetera Aleksandra Mitrovića i Milana Pavkova iz Crvene zvezde konkurisati za mesto u napadu na završna dva kvalifikaciona meča. Činjenica da je Tumbaković ukazao poverenje Despotoviću i Pavkovu, a ne Joviću, koji je protiv Leganjesa upisao prvenac za Real, potvrđuje da su njih dvojica i dalje na ratnoj nozi, što ne znači da se u budućnosti to neće promeniti.

BEZ MATIĆA

Mnoge je iznenadilo i što na spisku za Luksemburg i Ukrajinu nema veziste Mančester junajteda, ali Matić se nije u potpunosti oporavio od povrede i nema ga na mečevima "đavola", kao što je to bio slučaj u pobedi nad Partizanom, gde nije bio ni na klupi. Umesto njega, priliku da se nametne za mesto u startnih 11 dobiće povratnik Nemanja Gudelj iz Sevilje, dok će neprikosnovenom kreatoru igre Dušanu Tadiću stići konkurencija u vidu Filipa Đuričića, koji je eksplodirao u dresu Sasuola, gde redom trese mreže. Interesantno, na spisku nije bilo mesta za desnog beka Astane Antonija Rukavinu, ali su zato prisutni bekovi Crvene zvezde i Partizana Marko Gobeljić i Nemanja Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading