Milošević: Nemam šta da zamerim igračima!

Autor:

Sport

07.11.2019

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević nije imao šta da zameri svojim igračima posle poraza od Mančester Junajteda na Old Trafordu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Crveni đavoli su savladali crno-bele rezultatom 3:0 i dva kola pre kraja grupe L obezbedili plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

- Čestitke Mančester Junajtedu, oni su it druge brine i mnogo je teško odgovoriti takvoj ekipi i to na još bržem terenu nego što je naš. Nemam šta da zamerim igračima, dali su sve od sebe. Mogli smo kvalitetnije da odigramo, a prva dva gola smo im poklonili. U prvih 15 minuta smo smirili igru, ali nismo uspeli da zadržimo koncentraciju - rekao je Milošević i dodao:

- Za nas je velika stvar što smo mogli da se izmerimo sa ovakvim protivnikom. Moram da kažem da sam zadovoljan što smo završili sa Junajtedom i što možemo da se fokusiramo na druge, nama realnije stvari.

Partizan će u poslednja dva kola u duelima sa AZ Alkmarom i Astanom pokušati da se plasira u nokaut fazu.

- AZ je fantastična ekipa, ali su nam šanse realnije. Daćemo sve od sebe u te dve utakmice da osvojimo 6 bodova i vidimo da li je dovoljno. Još bitnija nam je domaća liga u kojoj smo mogli mnogo bolje. Od jula kroz šta smo sve prošli, moramo da budemo zadovoljni, ali liga mora mnogo bolje. Sada je fokus na realnije stvari po nas - naglasio je Milošević.

Crno-beli 28. novembra gostuju AZ Alkmaru u Hagu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading