(FOTO) Šampioni sveta bez kalkulacija: Pobeda protiv Moldavije ih vodi na EP, ali Dešam je pozvao najjače adute!

Autor:

Sport

07.11.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuzi još nisu overili plasman na EURO 2020, ali to će svakako učiniti već u prvom meču poslednjeg reprezentativnog prozora u ovoj godini. Četa Didije Dešana ima četiri boda više od trećeplasiranog Islanda i pobedom protiv Moldavije 14. novembra prebrinuće sve brige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Didije Dešan

Bez obzira što im rivali nisu dorasli (posle Moldavije Francuzi gostuju Albaniji) selektor aktuelnih šampiona sveta nije želeo da previše meša karte i kombinuje, te se oslonio na proverene snage. Na spisku nema povređenih Pola Pogbe, Uga Lorisa, Samjuela Umtitija, Lukasa Ernandeza, Florana Tovana... Svi ostali nosioci uglavnom su tu, ne računajući Usmana Dembelea, kog ovoga puta nema u akciji odlukom selektora.

Veliki povratak imaće Benžamin Mendi, kog zbog raznih povreda nije bilo u timu više od godinu dana. 

 

 

Francuzi su u poslednjem meču kod kuće kiksnuli (sa Turskom 1:1), zbog čega su propustili šansu da se još pre mesec dana plasiraju na Evropski šampionat. Novu šansu sasvim izvesno neće prokockati...

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading