Zidan: Benzema je sazreo kao igrač

Autor:

Sport

07.11.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je da je Francuz Karim Benzema od vitalnog značaja za "kraljevski klub" u periodu posle odlaska Kristijana Ronalda iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug
Sve najlepše o napadaču

Francuski napadač u pobedi Reala protiv Galatasaraja 6:0 bio je dvostruki strelac i postao je tek treći fudbaler koji je postizao pogotke u 15 uzastopnih sezona u elitnom klupskom takmičenju, pored Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

- Njegove brojke sve govore. Svako ko se razume u fudbal zna da je Benzema kvalitetan igrač. On je važan za tim, bitan za napad... - rekao je Zidan, a prenosi španska Marka.

Trener Madriđana istakao je da je Benzema ove sezone preuzeo lidersku ulogu, kao i da su se mnoge stvari odrazile na njegovu formu, uključujući i to što je postao otac.

- Od odlaska Kristijana Ronalda jedina stvar koja se promenila jeste da je Benzema sazreo. On je sada ono što je Ronaldo u istoriji ovog kluba. Radi fantastične stvari i treba da uživamo u njima - zaključio je Zidan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading