Filip Kostić u izboru za igrača meseca u Nemačkoj

Autor:

Sport

07.11.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Ajntrahta iz Frankfurta, Filip Kostić, nalazi se u najužem izboru za igrača meseca u Bundesligi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fenomenalni Kostić impresionira u Nemačkoj

Protivkandidati su mu klupski kolega Gonsalo Pasiensa, zatim tandem Bajerna Robert Levandovski i Serž Gnabri, Vilijam prvotimac Volfsburga, kao i Bendžamin Hubner iz Hofenhajma.

Filip ima velike šanse da odnese ovo priznanje, a u glasanju, koje traje do subote popodne, mogu da učestvuju svi ljubitelji fudbala preko ovog linka.

Sjajni Kragujevčanin je jedan od najkorisnijih igrača Ajntrahta ove sezone jer je u 17 utakmica postigao 5 golova i zabeležio 7 asistencija.

Nedavno je zablistao protiv Bajerna iz Minhena u pobedi njegovog tima 5:1, u kom je učestvovao sa jednim golom i dve asistencije.

Takve partije već generišu naslove u evropskim medijima koji ga sele u Barselonu ili Inter, pominju se i cifre od 40.000.000 evra za potencijalni transfer, ali ono što je sigurno to je da će Filip sigurno igrati za Ajntraht cele jesenje sezone u utakmicama Bundeslige koje u našoj zemlji prenosi Eurosport.

Već u subotu od 18:00 časova Kostić će da istrči na teren na gostovanju u Frajburgu, petoplasiranog tima Bundeslige. Ajntraht je trenutno sedmi, sa 17 bodova iz 10 utakmica, i skor 5 pobeda, 2 remija i tri poraza.   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading