Levandovski i Perišić srušili Olimpijakos, Daglas Kosta u 92. minutu ućutkao Moskvu!

Autor:

Sport

06.11.2019

17:48 >> 19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna i Juventusa upisali su pobede u 4. kolu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Minhenski velikan je na svom terenu teškom mukom slomio otpor Olimpijakos i slavio sa 2:0. Oba gola Bavarci su postigli u drugom poluvremenu. U drugom meču koji se igrao od 18:55 Juventus je u nadoknadi vremena stigao do trijumfa nad Lokomotivom u Moskvi rezultatom 2:1.

Bajern je u Minhenu uspeo da obezbedi plasman u osminu finala Lige šampiona. Ipak, Bavarci su do nova tri boda došli daleko teže nego što su očekivali.

Iako su napadali tokom celog meča, prvi gol su postigli tek u 69. minutu kada je Levandovski matirao golmana Olimpijakosa. Ništa se nije menjalo ni u nastavku meča, Bavarci su nastavili sa atacima, pa su u završnici utakmice preko Perišića uspeli da uvećaju pobedu i slave sa 2:0.

GRUPA B

Bajern Minhen 2:0 Olimpijakos (Levandovski, Perišić)

21:00 Crvena Zvezda - Totenhem

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U Moskvi je Juventus je uspeo takođe da se plasira u osminu finala Lige šampiona. Stara dama je u sjajnom meču posle velike borbe savladala domaću Lokomotivu sa 2:1.

Juventus je do prednosti došao već u 4. minutu kada je Remzi kaznio očajnu reakciju golmana Giljermea. Ipak, Lokomotiva samo osam minuta kasnije stiže do izjednačenja, Mirančuk je savladao Ščesnog.

Usledio je žestok ritam i šanse su se ređale na obe strane. Oba tima su igrala spuštenog garda. Ipak, golova do kraja poluvremena nije bilo.

Ritam je nešto pao u nastavku, ali su i dalje oba tima imala svoje šanse za gol. Najbolju je propustila Lokomotiva kada je Mariov udarac na gol liniji odbranio Bonući. I kada se činilo da će doći do podele bodova u Moskvi, Daglas Kosta je napravio sjajan solo prodor i u 92. minutu doneo veliku pobedu Juventusu.

GRUPA D

Lokomotiva Moskva 1:2 Juventus (Mirančuk; Remzi, Daglas Kosta)

21:00 Bajer Leverkuzen - Atletiko Madrid

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Tokove mečeva mogli ste da pratite uživo na našem sajtu.

Kraj mečeva od 18:55: Bajern je savladao Olimpijakos sa 2:0 i obezbedio plasman u osminu finala LŠ. Isto je učinio i Juventus koji je u nadoknadi stigao do pobede nad Lokomotivom od 2:1.

92. minut - GOOOOOL - Juventus u nadoknadi stiže do velike pobede. Sjajan prodor Daglasa Koste za muk u Moskvi. 2:1 za Staru damu.

89. minut - GOOOOOL - Perišić samo minut nakon ulaska u teren postiže gol i donosi Bajernu nedostižno vođstvo od 2:0.

78. minut - Umalo Lokomotiva da stigne do preokreta, Mario je sjajno tukao, ali je Bonući intervenisao na gol-liniji i tako spasao ekipu Juventusa.

69. minut - GOOOOOL - Konačno gol u Minhenu. Levandovski je slomio otpor žilavog Olimpijakosa i doneo prednost Bajernu od 1:0.

60. minut - Bez promena rezultata u nastavku utakmice. Bajern žestooko napada, ali i dalje ne može do prvog gola. Sa druge strane otvorena borba u Moskvi, rezultat i dalje nerešen.

46. minut - Krenula su druga poluvremena.

Poluvremena u Minhenu i Moskvi, Bajern Olimpijakos 0:0, Lokomotiva Moskva 1:1 Juventus.

12. minut - GOOOOOL! Lokomotiva stiže do izjednačenja preko Mirančuka. 1:1 u Moskvi.

3. minut - GOOOOOL! Juventus je poveo golom Arona Remzija posle velike greške golmana Lokomotive.

1. minut - Krenuli su mečevi u Minhenu i Moskvi.

18:55 - 

BAJERN MINHEN - OLIMPIJAKOS

 

 

LOKOMOTIVA MOSKVA - JUVENTUS

 

 

18:45 - Sastavi timova:

BAJERN MINHEN - OLIMPIJAKOS

 

 

LOKOMOTIVA MOSKVA - JUVENTUS

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading