Stomačni virus na "Čairu" pokosio ceo tim, ništa od sledećeg meča?

Autor:

Sport

06.11.2019

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stomačni virus "pokosio" je fudbalere Radničkog iz Niša i kako trenutno stoje stvari neizvesno je da li će ekipa moći da odigra utakmicu 16. kola Superlige protiv Proletera u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Starsport
U ogromnom problemu

Kako je saopšteno iz kluba, po povratku iz Sente gde su u prošlom kolu izgubili od TSC-a 2:0, stomačni virus ima čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci.

U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević.

Šef stručnog štaba Nišlija Milorad Kosanović izjavio je posle današnjeg treninga da će klub najverovatnije tražiti da se utakmica protiv Proletera odloži.

- Imamo velike probleme koji su krenuli u ponedeljak. Sve je eskaliralo u utorak kada je “otpalo” devet igrača, da bi im se jutros pridružila još trojica. Još uvek ne znamo šta je. Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto loše pojeli u Senti. Obaviće se pregledi pa ćemo znati tačan uzrok. U svakom slučaju, mi smo desetkovani i teško je raditi u ovakvim uslovima. Sačekaćemo izveštaje lekara i ukoliko oni to potvrde, mi ćemo zvanično tražiti da se meč sa Proleterom odloži - rekao je Kosanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading