Fred: Partizan je kvalitetan, ali hoćemo u nokaut fazu LE

Autor:

Sport

06.11.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Fred rekao je da veoma ceni Partizan, ali da je pobeda na Old Trafordu imperativ kako bi engleski velikan obezbedio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vezista će biti u startnoj postavi

Junajted trenutno drži čelnu poziciju L grupe sa sedam bodova, Partizan ima četiri, jedan manje od AZ-a, dok je Astana bez ijednog.

- Važno je da dođemo do pobede, bilo bi dobro baš protiv Partizana. Rival ima kvalitetan tim, veoma dobro igraju, ali i mi smo bili dobri u Beogradu. Pobedili smo 1:0 i prikazali se u dobrom svetlu - rekao je Fred za klupsku televiziju.

Brazilski fudbaler smatra da će se Partizan sada opredeliti za defanzivnu postavku.

- Želimo pobedu, naše želje nisu drugačije. Idemo po tri boda protiv tima koji će se braniti i ići na kontre. Brzi su, moramo da obratimo pažnju i preduzmemo sve neophodne mere.

Menadžer "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer za meč sa crno-belima neće moći da računa na povređe Nemanju Matića, Pola Pogbu, Erika Baija, Luka Šoa, Dijega Dalota i Timotija Fonsu-Mensaha.

Utakmica Mančester Junajted - Partizan zakazana je za sutra sa početkom u 21 sat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading