Juventus u velikom problemu pred Lokomotivu!

Autor:

Sport

05.11.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus će u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona gostovati u Moskvi kod domaće Lokomotive. Međutim, moraće bez Matijasa De Lihta, koji je istegao ligamente skočnog zgloba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
De Liht povređen

Holandski stoper je propustio prvih 15 minuta današnjeg treninga, koji su bili otvoreni za medije. Iako je najpre javljeno da će se De Liht pridružiti saigračima do kraja treninga, na kraju se ispostavilo da je povreda ozbiljnije prirode.

Osim izostanka De Lihta, Sari ne može da računa ni na Đorđa Kjelinija koji je pokidao ligamente kolena na samom početku ove sezone. Italijanski strateg je uz Lea Bonućija ostao na dva raspoloživa stopera, jedan je Merih Demiral, a drugi Daniele Rugani.

Još uvek nije poznato ko će dobiti priliku da počne meč zajedno s Bonućijem, a s obzirom na važnost utakmice, to će biti velika prilika za obojicu.

Juventusov spisak igrača za Lokomotivu: Ščesni, De Šiljo,  Pjanić, Kedira, Ronaldo, Remzi, Dibala, Daglas Kosta, Aleks Sandro, Danilo, Matuidi, Bonući, Iguain, Rugani, Rabio, Demiral, Bentankur, Pinsoljo, Bernardeski, Bufon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading