Ljudski je praštati: Posle emotivnog sloma, Premijer liga "nagradila" Sona!

Autor:

Sport

05.11.2019

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezavisni panel Premijer lige poništio je danas crveni karton koji je u nedelju dodeljen napadaču Totenhema Hjon Min Sonu na utakmici sa Evertonom. Podsetimo, Korejac je bio akter nemilog duela iz 77. minuta kada je startovao s leđa na vezistu "Karamela" Andrea Gomeša posle čega je Portugalac doživeo frakturu skočnog zgloba desne noge koja znači i kraj sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hjon Min Son je teren napustio uplakan nakon dobijenog crvenog kartona

Glavni arbitar Martin Etkinson najpre je pokazao žuti karton Sonu, a potom se predomislio i zbog težine prekršaja dodelio direktan crveni fudbaleru Pevaca.

Iz tabora Totenhema najavili su žalbu na odluku glavnog arbitra, a panel je sigurno uzeo u obzir i stanje šoka u kojem se našao Son nakon prekršaja nad Gomešom.

Iako je prvobitno bilo predviđeno da zbog direktnog isključenja bude suspendovan na tri premijerligaške utakmice, i ta odluka je poništena pa Son može na teren već u subotu popdone protiv Šefild junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading