Neka se ponovi talična istorija: Vlade Divac preleće Atlantik i bodri Partizan ponovo u Engleskoj!

Autor:

Sport

05.11.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema tog navijača Partizana koji nekoliko puta bar nije odgledao emotivnu scenu sa Sent Džejms Parka iz 2003. godine. Radosni Vlade Divac grli Lotara Mateusa i podiže ga u vazduh. Zatim se zdravi sa igračima crno-belih i od junaka penal serije Ivice Kralja na poklon dobija rukavice.

RepublikaFoto: Starsport
Vlade Divac, član NBA "Kuće slavnih" u Springfildu

Jedan od najboljih igrača u istoriji srpske košarke bio je Partizanov talisman u Njukaslu, kada se klub iz Humske prvi put plasirao u Ligu šampiona.

Veruju u Partizanu da će se istorija ponoviti i da će na Old Trafordu protiv Mančestera ostvariti pozitivan rezultat. Jer će ih sa tribina Teatra snova bodriti Vlade Divac.

Generalni menadžer Sakramenta spoznao je da Partizan igra jednu od najvažnijih utakmica za prolaz grupne faze Lige Evrope, te je odlučio da preleti Atlantik i pruži podršku timu Sava Miloševića. Bez obzira što ima obaveze u redovima Kingsa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pored Divca na najatraktivnijem evropskom gostovanju Partizan će bodriti oko 1000 "Grobara."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading