(VIDEO) "Hej Pavkov, skoči daj gol glavom!" - Dželat prvaka Evrope jasan: Neka se ponovi Liverpul!

Autor:

Sport

05.11.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov, koji je nedavno imao tu čast da na ruci ponese kapitensku traku ističe da ekipa veruje u sebe i da spremno dočekuje Totenhem u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona. Utakmica četvrtog kola Lige šampiona između fudbalera Crvene zvezde i Totenhema igra se u četvrtak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

- Vredno radimo, predano treniramo i spremno dočekujemo susret protiv Totenhema. Utakmica dolazi u sličnom trenutku kao i Liverpul prošle godine, kada smo nakon poraza u Engleskoj, pružili dobru partiju na našem stadionu i trijumfovali - rekao je napadač, koji je bio dvostruki strelac na meču protiv Liverpula, pa potom nastavio:

- Naravno da bih i ovog puta voleo da se upišem u strelce, ali najbitnije je da ostavimo pozitivan rezultat. Verujemo u nas, imamo kvalitet i nismo slučajno u 32 najbolje ekipe u Evropi - zaključio je Milan Pavkov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading