(VIDEO) Tadićev šef javno rekao: Neću u Bajern!

Autor:

Sport

05.11.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Ajaksa Erik ten Hag istakao je da trenutno nema nameru da se vrati u svoj bivši klub Bajern.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne vraća se u Nemačku

On je u prošlosti radio u Bavarskoj, ali je sada istakao da su njegove ambicije vezane za rad u Ajaksu.

- Bajern je sjajan klub, zaista sam uživao radeći tamo. Oni su i dalje u mom srcu, ali sada sam u Ajaksu i osećam jaku povezanost sa ovim timom i sa svima u klubu. Mogu da potvrdim da ću ostati u klubu.

Ajaks sledeći meč igra u Ligi šampiona protiv Čelsija, a tim povodom je neka svoja sećanja prizvao u pamćenje i Dušan Tadić.

- To nije tako velik stadion, ali na njemu vlada tipično engleska atmosfera. Tribine su blizu terena, navijači su bučni i fanatični. Imao sam prilike da igram ovde. Jednom je bilo 1:1, ali najlepša sećanja vezana su za pobedu od 3:1 sa Sautemptonom. U mojoj drugoj sezoni tamo Čelsi se birio za titulu, ali i mi smo bili jaki - dodao je Tadić.

Tim Frenka Lamparda je u sjajnoj formi, no Tadić veruje u dobar rezultat.

- Čelsi ima jak tim i sjajnog trenera u Frenku Lampardu, to je svima jasno. Ipak, mi pre dve nedelje nismo igrali dobro, pritisli su nas, a tada morate da igrate brzo i tako im otežate posao. Nisam bio saglasan sa većinom analiza. Imali smo prostora, ali ga nismo iskoristili jer smo mnogo trčali sa loptom, tako da u ofanzivi nismo uspeli da napravimo razliku. Igrati brzo i kretati se, to je ono što engleski timovi ne vole - otkrio je Tadić šta Ajaks treba da radi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading