Milojević pred Totenhem: Mi smo drugi tim kad igramo na našem terenu

Autor:

Sport

05.11.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred meč Lige šampiona sa Totenhemom novinarima su se obratili fudbaler Miloš Vulić i trener crveno-belih Vladan Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
Pred Totenhem pričao oi domaćem terenu

Sigurno nas čeka jedna velika utakmica. Dolazi nam klub iz krema fudbala. Da, imamo priliku pred našim navijaćima da odigramo utakmicu utakmicu protiv tima koji je puna napravio u ovom takmičenju. Pokušaćemo da se predstavimo u najboljem svetlu. Totenhem je jedna od ekipa koji su favoriti sa Bajernom za prolaz. Mi ćemo odigrati bez stresa. Bez opterećenja. Da se predstavimo u najboljem svetlum.

Suvišno je pričati o ekipi Totenhema. Presekao nas je tamo rani gol, teško je onda ostaviti njihove brze igrače. Igraćemo maksimalno motivisano - rekao je Milojević. 

Vezista Miloš Vulić je istakao da je jako bitno kako će vezni red odigrati u ovom meču.

- Rezultat će zavisiti od celog tima, moramo biti kompaktni. Spremamo se maksimalno sa video analizama.

Trener je istakao da je tim izvukao povuke iz meča u Londonu i ubedljivog poraza.

- Izvukli smo pozitivne pouke. Mi nemamo puno prilika da igramo takve utakmice u našem prvenstvu. Sigurno da će ta utakmica sutra biti drugačija od one u Londonu.

Mi smo drugačlija ekioa kad igramo kući, igrati pred punim stadionom pod tolikom energijom nikome nije lako. Ali Totenhem je sigurno upoznat sa tim. Javnost malo preteruje nekad zbog prevelike ljubavi. Mi ćemo se truditi da pišemo neku novu istoriju, a šta je bilo, bilo je.

Na kraju je Miloš Vulić naglsio da se do sada u karijeri nije sretao sa fudbalerima kakvi su oni koji igraju u vezi Sparsa.

- Nisam imao puno prilike da igram sa takvim igračima, oni vas pritiskaju non-stop. Upoznao sam se sa njima u Londonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading