Najbolji ipak dolazi na "Marakanu"!

Autor:

Sport

04.11.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maurisio Poketino pred put u Beograd na utakmicu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom ima nekoliko briga. Međutim, mogao bi da mu padne kamen sa srca pošto postoji realna mogućnost da Hari Kejn zaigra protiv crveno-belih na "Marakani" urkos bolesti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Engleski mediji pišu da ukoliko se kapiten "pevaca" nađe u avionu, on će gotovo sigurno i početi meč 4. kola grupe B.

Sjajni napadač u ovom takmičenju je na 22 utakmice u karijeri postigao 18 golova i bio bi veliko pojačanje za londonsku ekipu, ali i opasnost po Milana Borjana.

Deni Rouz je propustio meč sa Evertonom zbog suspenzije, ali će biti u timu za utakmicu protiv srpskog šampiona.

Poketino bi mogao da napravi određene izmene u poslednjoj liniji, a kao mogući starteri, uz Aldervejrelda, spominju se Kajl Voker-Piters i Huan Fojt.

Mesto u prvih 11 mogao bi po prvi put da zauzme novopridošlica Đovani lo Selso, dok bi mladi Rajan Sesenjon šansu ponovo čekao sa klupe.

Potencijalni sastav Totenhema za meč sa Crvenom zvezdom: Gazaniga; Voker-Piters, Aldervejreld, Fojt, Rouz; Vinks, Dajer, Moura, Ali, Lo Selso; Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading