Miha lično pozvao Ibru!

Autor:

Sport

04.11.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović mogao bi karijeru da nastavi u Bolonji. Kako prenose lokalni mediji švedskog asa lično je pozvao Siniša Mihajlović da mu se pridruži u italijanskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Ibrahimović će u decembru, kada mu ističe ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, biti slobodan u izboru nove sredine i zato je Bolonja već poslala ponudu vrednu osam miliona evra za 18 meseci.

Mediji na Apeninima pišu da bi Mihajlović, koji se trenutno leči od leukemije, mogao da nagovori Ibrahimovića da pojača Bolonju jer ih vezuje jako prijateljstvo još iz Intera.


Konačnu odluku doneće 38-godišnji golgeter u decembru, jer pored Bolonje razmatra ostanak u SAD ili povratak u rodnu Švedsku.

Ibrahimović je baš nedavno izjavio da bi voleo da se vrati u Italiju i kao opciju naveo baš Bolonju, najviše zbog Mihajlovića.


Ostavio je dubok trag u Seriji A sa 122 gola igrajući za Juventus, Inter i Milan, a sada ga pored Bolonje želi i Napoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading