NESPOSOBNI TERZIĆ gubi Kangu i Donalda?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su kapiten Mičel Donald i najbolji igrač Gelor Kanga mnogo doprineli ulasku u Ligu Evrope i zaradi nekoliko miliona evra, generalni direktor Crvene zvezde cicijaši kada su u pitanju revizije njihovih ugovora iako im je obećao povećanje ako se domognu drugog po kvalitetu evrotakmičenja. Kako saznaje Srpski telegraf, i Holanđanin i Gabonac su odbili brojke koje su stajale u predlozima novih ugovora, a polako ih napušta i strpljenje, pa je na pomolu razlaz!

RepublikaFoto: Starsport
Igrači nisu zadovoljni novim sumama koje stoje u predlozima ugovora BROJKA 3 miliona vredela je ponuda stranih klubova za Gabonca, upola manje za Donalda

DONALD ĆUTI

Podsetimo, još krajem avgusta alfa i omega crveno-belih otkrio je da su ponude za sjajne strance odbijene, a pregovori oko produžetka saradnje stigli gotovo do samog kraja.

- Za Kangu smo odbili tri miliona, a za Donalda upola manje para. Dogovor je da svi ostanu i da probamo da dočekamo proleće u Evropi - rekao je Terzić 29. avgusta i potom dodao:

- Već smo mnogo toga dogovorili sa Kangom. Ići ću u Pariz da se vidim sa njegovim menadžerom. Za nekoliko dana pričam i sa Donaldom.

Foto: Tanjug

KANGA NE POPUŠTA

Od tada, Zvezdan Terzić nije pomenuo nikakve epiloge navodnih pregovora. Donald, koji ima ugovor do kraja godine, u više navrata je isticao da želi da ostane, ali konkretne informacije nijednom nije otkrio. Naprotiv, što više vremena prolazi, sve manje o tome i govori. Što se Kange tiče, Terzić je krajem avgusta rekao da on zaslužuje veliku platu, ali imaju limite koje ne mogu da prelaze. Izgleda da je baš tu zapelo iako direktor tvrdi da Gabonac ostaje. Jasno je, ipak, da Kanga, koji ima ugovor do kraja sezone, želi poboljšane finansijske uslove.

- Trenutno sam u Zvezdi i ne razmišljam mnogo o ugovoru, lako ćemo da se dogovorimo. Prvo moram da razgovaram sa porodicom, suprugom i bratom - diplomatski je rekao Kanga nedavno, ali moglo se još tada naslutiti da ništa ne ide glatko.

Veliki problemi u ponuđenim uslovima i komunikaciji očito postoje čim do sada ništa nije ozvaničeno, uprkos tome što klubu ide bolje nego ikada u poslednjoj deceniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading