(VIDEO) Everton do boda u 97. minutu protiv Totenhema! Teška povreda Gomeša, Son i Orije emotivno slomljeni, Korejanac plakao, ali i pocrveneo!

Autor:

Sport

03.11.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U senci teške povrede Andrea Gomeša ostaće i remi Evertona i Totenhema 1:1 kao i situacija u kojoj su Karamele verovatno oštećene za penal u 72. minutu. I pored VAR provere Martin Etkinson nije smatrao da je Dele Alijevo igranje rukom povod za penal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teška povreda Andre Gomeša

Etkinson je popustio i da dosudi slobodan udarac za Everton u devetom minutu, a VAR, njegova primena i mane moći će bukvalno da se proučavaju na primeru ovog meča.

Dele Ali je bio i strelac gola za Totenhem u 63. minutu, a Everton je do boda došao u osmom minutu nadoknade golom Dženika Tosuna.

Igrao se 79. minut kada je Hjeon Min Son neoprezno u trku oborio Gomeša na koga je u punom trku naleteo Serž Orije koji nije mogao da se zaustavi.

Son je kažnjen crvenim kartonom, ali za dvojicu igrača Totenhema veća je kazna ono što se dogodilo Gomešu. Son je u suzama napustio teren, a zamenjen je i Orije koji nije mogao da se izbori sa šokom nakon svega.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading