Nula u Madridu, Jović malo igrao!

Autor:

Sport

02.11.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida ponovo su kiksnuli i to na svom terenu protiv Real Betisa odigravši bez golova (0:0) u 12. kolu La lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Možda jesu pobedili Leganes sa 5:0, ali Real je ponovo nastavio da posrće i to opet na svom terenu. Ubedljiv trijumf u prošlom kolu nije pomogao Madriđanima da se malo trgnu i dođu do forme koju traže od početka sezone.

Zinedin Zidan odlučio se za najjaču postavu, ali ni to nije bilo dovoljno da se savlada ekipa Betisa pa je tako propala prilika da se "kraljevići" dokopaju prvog mesta nakon poraza Barselone od Levantea.

Nisu navijači imali da vide mnogo toga na "Santjago Bernabeu". Još jedna bleda partija bez velilih prilika za domaće.

Jeste Eden Azar postigao gol već u osmom minutu, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda posle VAR provere. Jedinu šansu vrednu pažnje imao je Bendžamin Mendi na pola sata do kraja utakmice.

Mogao je Nabil Fekir da kazni domaće, ali je njegov šut u 80. minutu skinuo Tibo Kurtoa. Naš Luka Jović ni pored gola u prošlom meču nije dobio veliku minutažu. Odigrao je svega 10 minuta i za to vreme nije uspeo da promeni rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading