VAR i Vila probali da sruše Liverpul, dva gola u poslednjim momentima doneli pobedu Redsima!

Autor:

Sport

02.11.2019

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Timovi koji se bore za opstanak pokušali su da umešaju prste u šampionsku titulu u Engleskoj, pošto su Aston Vila i Sautempton uspeli da namuče Liverpul i Mančester siti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neverovatni Mane!

Aston Vila je bila nadomak neverovatnog uspeha! Vodili su do 88. minutu protiv Liverpula, a onda je Sadio Mane sve promenio! 

 

Fenomenalni Senegalac je prvo asistirao Robertsonu za gol glavom za izjednačenje u 88. minutu, a onda je duboko u nadoknadi vremena golom doneo trijumf svom timu!

Liverpul je postigao gol i ranije na ovom meču, ali je pogodak Roberta Firmina posle asistencije VAR tehnologije ponitšen!

Mančester siti je očekivao lak posao protiv Sautemptona, koji je u prošlom kolu poražen 9:0 od strane Lestera, ali je gol Džejmsa Vord-Prausa doneo vođstvo "svecima". Aguero je tek u drugom poluvremenu izjednačio, a u 88. minutu Kajl Voker je pogodio za pobedu. 

Fudbaleri Šefild junajteda su nastavili svoju nestvarnu sezonu, pošto su ubedljivo savladali favorizovani Barnli sa 3:0. Dva gola postigao je Lundstram, a jedan pogodak je delo Džona Fleka.

Njukasl je mnogo poboljšao svoje šanse za opstanak ove sezone pošto je sa 3:2 savladao Vest Hem u gostima. Klark, Fernadez i Šelvi pogađali su za goste, dok su Balbuena i Snodras uspeli samo da ublaže poraz svog tima.

Arsenal je poveo golom Obamejanga protiv Vulvsa, ali je Raul Himenez izjednačio, dok je Brajton poslao Norič na začelje tabele pobedom od 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading