Zvezda dobija televiziju!

Autor:

Sport

01.11.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije i učesnik grupne faze UEFA Lige šampiona, Crvena zvezda nastavlja da prati svetske trendove i van terena. Posle mnogobrojnih radova na stadionu Rajko Mitić, kutka za najvatrenije navijače, ali i same travnate podloge, došlo je vreme za ZVEZDA TV!

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Ilustracija

SAOPŠTENJE FK CRVENA ZVEZDA POVODOM ZVEZDA TV PRENOSIMO U CELOSTI:

Naši zvezdaši, zajedno smo sanjali, zajedno smo maštali, zajedno smo verovali. Nekada samo ideja, nekada samo projekat, nekada samo san… Najzad više nije! Osvanuo je i taj dan: utorak, 05. novembar 2019. Tačno u podne! Počinje ono naše:

ZVEZDA TV!

OLE, OLE, OLE…

Kreću pokretne slike naše velike i naše srećne crveno - bele porodice. Iz albuma naše prošlosti vadimo istoriju, uramljujemo kadrove naše sadašnjost i gledamo kroz objektiv naše budućnosti. I svuda samo naše: kratki i dugi metri naših puteva iz prošlog veka i naših kilometara prema večnosti. Jer, važno je ono naše:

ZVEZDA JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE!

Pogled u nebo, kad se u zvezde ne gleda. Uzdignuta čela sad gledamo i našu Crvenu zvezdu. Klik na televizoru, računaru, tabletu, telefonu - i eto je pred našim očima. Slika naše fudbalske igre i zvuk naše navijačke pesme. Stalno titra pred našim očima i odzvanja u našim ušima, Jer, važno je ono naše:

CRVENA ZVEZDA NA NEBU SJA, CRVENU ZVEZDU VOLIM I JA…

Dnevna televizijska doza naše Crvene zvezde: život kluba iz dana u dan, klinci kluba iz sata u sat, junaci kluba iz minuta u minut… Jer, nama je važan svaki sekund života sa našim klubom, sa našom Crvenom zvezdom. Jer, važno je ono naše:

ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ŽIVOT JE…

I život uživo. Program iz svih uglova i sa svih pozicija: po tepihu stadiona, sa legendarnih tribina, na travi pomoćnih terena, iz Muzeja, oko stadiona, svuda gde je naše fudbalsko carstvo… Tamo gde se najbolje vidimo i čujemo! Jer, važno je ono naše:

DELIJE, DELIJE, AJMO SVI U GLAS…

I na kraju, istorijskog početka: ZVEZDA TV na kablovskoj platformi Telekoma Srbija i na Internet ekranima čitavog sveta. Pune oči za puno srce… Jer, važno je ono naše:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED, GDE TI IGRAŠ TU SMO MI…

Naši zvezdaši: 3,2 1…

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading