"Prioritet je titula i ne vidim zašto bi meč u LŠ bio važniji od Proletera"!

Autor:

Sport

01.11.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ponovio je da je odbrana titule prioritet i da je, u ovom trenutku, važnije gostovanje Proleteru u Novom Sadu nego utakmica Lige šampiona protiv Totenhema četiri dana kasnije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

- Velike su utakmice u Ligi šampiona, ali ne može naredna da bude veća od one sa Proleterom. Ako si profesionalac i sportista moraš da znaš obaveze. Prioritet je titula i ne vidim zašto bi meč u LŠ bio prioritetniji od Proletera- rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih složio se da su utakmice u LŠ "najlepše" i da ga raduje što veliki tim kao što je Totenhem dolazi u Beograd.

- Jeste najlepše kada igrate LŠ sa tako atraktivnim ekipama. Srećan sam što nam dolazi veliki tim, ali u ovom trenutku me samo interesuje duel sa Proleterom. Ima vremena do srede- jasan je bio strateg crveno-belih.


Za meč u Novom Sadu kaže da je nastavak teškog ciklusa.
RepublikaFoto: Starsport


- Proleter se konsolidovao, ima čvrstu ekipu i karakteriše ih disciplina. Teška utakmica nas posebno zbog zamora- rekao je Milojević i dodao da će na treningu videti u kakvom su stanju Ričmond Boaći i Milan Rodić.

Za rotacije i sastavljanje ekipa u situaciji kada mogu da igraju samo četvorica od osam stranaca, koliko ima na raspolaganju, Milojević kaže da je potrebno mnogo razgovora i "gimnastike".

Složio se i sa konstatacijom novinara da je ekipa u poslednje vreme podigla formu, da je zadovoljan zbog toga, ali da sigurno može i bolje.

Na tabelu i veliku prednost od 10 bodova u odnosu na Partizan, kako naglašava, ne želi da gleda.

- To ću vama prepustiti, ne gledam tako. Ove sezone ima dosta dobrih ekipa koje su se izdigle, tu su Partizan, Čukarički, Vojvodina i Radnički. Prvenstvo je drugačije nego ranije. Ne obaziremo se, gledamo samo naše dvorište i tek smo u novembru- rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport

Milojević je sa 99. pobeda na klupi Zvezde na korak od jubilarne "stotke" za samo nešto više od tri godine.


- Drago mi je. Ne vodim se tim, ali svaka pobeda mi je draga i svaku izdvajam sa stručni štabom i igračima. Neka bude prolazno vreme, o statistici možemo na kraju. Prija, ali ništa više od toga- zaključio je on.

Utakmica 15. kola Superlige Srbije između Proletera i Crvene zvezde igra se ove subote na novosadskom stadionu "Karađorđe" od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading