"Ako hoće da bude najveći, Mesi mora da ode u Real Madrid!"

Autor:

Sport

31.10.2019

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih mnogo godina ne stišava se diskusija ko je bolji, da li Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo. Svoj doprinos ovoj diskusiji dao je i nekadašnji argentinski golman Hugo Gati, koji je izneo veoma zanimljivo mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi protiv Eibara čiji je golman Marko Dmitrović

- Mesi neće moći da se poredi sa Kristijanom Ronaldom, Maradonom ili Peleom dok se ne dokaže u još nekom klubu, osim u Barseloni. Dok Mesi igra kod kuće, gde je navikao i gde mu je komforno, Ronaldo se otisnuo u najveći svetski klub. Mesi mora da skupi petlju i da ode tim putem, u Real, da pokaže da može da uspe i negde drugde. U suprotnom, biće kao i mnogi drugi igrači - rekao je Gati.

Nekadašnji čuvar mreže Boke Juniors, dvostruki osvajač Kopa Libertadores, osvajač Interkontinentalnog kupa 1977. kao i igrač godine u Argentini 1982. smatra da mu ne idu u prilog i nedostatak trofeja sa reprezentacijom.

- Zvuči kao da sam anti fan Argentine, ali mora Mesi da se dokaže u velikim utakmicama, a ne samo tamo gde ima komfor. Mesi dobro igra kada ga puste da dobro igra. Veoma je to lako kada igra na omiljenom mestu - zaključio je zemljak kapitena Barselone.

Mesi je u karijeri osvojio 10 La liga, četiri Lige šampiona, šest puta Kup kralja, šest Zlatnih lopti, a za Barselonu je postigao 608 golova i imao 247 asistencije na 695 utakmica. Za reprezentaciju ima tri izgubljena finala, dva Kopa Amerike i Svetsko prvenstvo 2014. na kojem je bio proglašen najboljim igračem

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading