Golac: Uništili su klub, svi da lete ih Humske!

Autor:

Sport

01.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanovom rezultatskom ponoru ne nazire se kraj. Izabranici Sava Miloševića su porazom od Čukaričkog (2:1) doživeli treći vezani neuspeh u poslednja četiri kola Superlige, pa posle 13 kola zaostaju za prvoplasiranom Crvenom zvezdom čak deset bodova. Da problem bude veći, trener crno-belih, koji je još pre mesec dana govorio da je trka za titulu izgubljena, posle debakla na brdu se nije ni udostojio da ponudi obrazloženje, već je pobegao od medija. Zbog toga, ali i celokupne atmosfere u klubu, Ivan Golac, legenda "parnog valjka", smatra da su drastični rezovi neophodni.

RepublikaFoto: Starsport
Pozvani na odgovornost: Čelnici crno-belih

- Odbrana je šuplja, sredina terena nema ideju, a napadačima treba po 20 šansi da postignu gol. A njih je neko doveo u klub, kao i trenera. Kriza nije nastala preko noći. Odgovornost moraju da preuzmu svi, od predsednika i uprave preko trenera do igrača. Ako svi treba da lete, neka lete - jasan je Golac.

Republika

Foto: Starsport
Tonu sve dublje... Fudbaleri Partizana

- Sustizanje ovakvog zaostatka i osvajanje titule u našem prvenstvu je naučna fantastika. Partizanu sada i Čukarički beži šest bodova, a Vojvodina, s kojom igra u subotu, četiri. Ako i tu izgube, ozbiljno će biti ugrožen i pohod na mesto koje sledeće godine vodi u Evropu. To bi bilo ravno katastrofi - jasan je Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading