BEZ MILOSTI: Terzić i Mrkela kažnjeni brutalno zbog komentara na suđenje sa večitog derbija!

Autor:

Sport

31.10.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besneli su u Crvenoj zvezdi nakon poraza od 2:0 u 161. večitom derbiju zbog toga što je kod rezultata 0:0 sviran sumnjiv prekršaj u šesnaestercu crno-belih nad golmanom Vladimirom Stojkovićem, a u nastavku akcije Nemanja Milunović zatresao mrežu. Ipak, konačno je poznat epilog sapunice koja traje još od 22. septembra i kritika na račun arbitraže Srđana Jovanovića, pa je tako Disciplinska komisija FS Srbije odlučila da žestoko udari po džepu čelnike crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić

Tako će sportski direktor vodećeg tima Superlige Mitar Mrkela platiti 150.000 dinara, dok će Zvezdin generalni direktor u kasu saveza uplatiti tačno 100.000 dinara.

Ono što je u čitavom slučaju najzanimljivije je to da je prijava protiv funkcionera kluba iz Ljutice Bogdana stigla od potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji se žalio zbog toga što ih Sudijska komisija FSS nije kaznila po službenoj dužnosti zbog oštrih kritika suđenja u poslednjem večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić

S obzirom na to da su Mrkela i Terzić kažnjeni kao fizička lica, njima su po novom disciplinskom pravilniku FSS izrečene blaže kazne nego što bi bile za klub kao pravno lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

31.10.2019 17:47

Na šta su sve spremni Djilasovi ljudi, sramota da venčanog kuma muči i zlostavlja zbog novca!