Italija se poklonila Kolarovu!

Autor:

Sport

31.10.2019

16:27 >> 16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kolarov je tema dana u Italiji. Naime, srpski kapiten je sinoćnom utakmicom protiv Udinezea gde je dao gol iz penala i imao asistenciju stigao do neverovatne brojke 20 golova i 20 asistencija za nešto više od dve godine u Rimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Svi znate da je Aleks najefikasniji defantivac u najjačim ligama, ali on je i čovek koji je dao najviše golova iz slobodnjaka u poslednje dve godine posle Mesija.

Lider "Vučice" je sve bolji, doživljava drugu mladost, nude mu da produži ugovor, to je prioritet kluba u ovom trenutku.

U Fenerbahčeu žale što ih je odbio, ali cilj Kolarova je da posle fudbalske odmah započne trenersku karijeru, boljeg mesta od Italije nema.

Srbin je i najefikasniji defanzivac Evrope ako se računaju poslednje dve godine, ove sezone je postigao za Romu pet golova, prošle devet, u debitantskoj godini se zagrevao, ukupno tri.

Druga mladost kapitena reprezentacije Srbije...

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Sve u svemu 78 mečeva 20 golova, računajući i druga takmičenja pored Serije A

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading