Lalatović: Idem sa mnogo samopouzdanja na Partizan

Autor:

Sport

31.10.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović smatra da Partizan igra mnogo bolje na svom terenu nego u gostima i da njegov tim nema šta da izgubi u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Šef struke Novosađana želi bodove

Vojvodina u Humsku ide sa treće pozicije i četiri boda više u odnosu na Partizan, koji ima meč manje.

- Partizan apsolutno ima jako kvalitetan tim. Možda ima neki problem kada igra na strani, ali kod kuće igra jako dobro i kvalitetno, što smo mogli da vidimo i protiv Mančestera. Očekuje nas jako teška utakmica, ali mi tu nemamo šta da izgubimo. Idemo tamo da se razigravamo i svaki rezultat osim poraza biće uspeh za nas. S obzirom na to da smo treći na tabeli, ja kao trener tamo idem sa mnogo samopouzdanja, a isto tako moraju da razmišljaju i moji igrači - rekao je Lalatović posle pobede nad Inđijom (1:0).

On je najavio da će klub iz Novog Sada dovesti tri pojačanja ove zime kako ne bi strepeo za evro-vizu.

- Vojvodina kao klub, Novi Sad kao grad i naši navijači apsolutno zaslužuju da gledaju svoj tim na evropskoj sceni. U poslednja četiri puta kada je igrala kvalifikacije za Ligu Evrope, Vojvodina je čak tri puta, pod vođstvom Marka Nikolića, Zlatomira Zagorčića i mene, uspevala da dođe do plej-ofa, a ja se nadam da to ponovo možemo, jer severu Srbije treba tako nešto - zaključuje Lalatović.

Utakmica 15. kola Partizan - Vojvodina igra se u subotu od 14 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading