Deset golova i pobeda Liverpula posle penala, Junajted srušio Čelsi u Londonu!

Autor:

Sport

30.10.2019

21:59 >> 22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula u spektakularnom meču na Enfildu eliminisali su Arsenal posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Crveni su dva puta stizali dva gola minuta i nakon 5:5 posle 90 minuta u penal seriji odlučujuči je bio promašaj Danije Sebaljosa u četvrtoj seriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Crveni su poveli u 6. minutu autogolom Mustafija, ali je pola časa kasnije na semaforu pisali 3:1 za goste iz Londona.

Toreira je u 19. minutu izjednačio iz očiglednog ofsajda, a potom je na scenu stupio Martineli, koji je sa dva pogotka svom timu doneo dva gola prednosti. Ipak, to nije bio kraj uzbuđenjima u prvom delu meča jer je Milner u 43. minutu iz jedanaesterca smanjio na 3:2.

Mejtland-Najls je u 54. minutu, posle velike greške Milnera, vratio Tobdžijama dva gola viška, a Okselejd-Čemberlen u 58. prelepim golom i Origi u 62. minutu su izjednačili na oduševljenje navijača na Enfildu.

Očekivalo se da će Arsenal da potpuno posustane pred naletima Crvenim, ali je Vilok u 70. minutu fenomenalnim pogotkom šokirao Enfild i petim pogotkom. Međutim, u četvrtom minutu nadoknade Origi je efektnim poluvolejom i peti put matirao Martineza.

Liveprul je 65 odsto vremena imao loptu u svom posedu, ali je Arsenal imao više puteva u okvir gola (7-6).

U prve tri penal serije redom su pogađali Beljerin, Milner, Genduzi, Lalana, Martineli, Brevster, a onda je Sebaljos promašio. Origi je doneo prednost Liverpulu 4:3, Mejtland-Najls je izjednačio, a trijumf Crvenima doneo je 19-godišnji Džons.

Mančester Junajted je u Londonu bio bolji od Čelsija - 2:1. Dvostruki strelac za Crvene đavole bio je Markus Rašford u 25. minutu iz penala i 73. sjajno izvedenim slobodnim udarcem sa 30 metara, dok je Miči Bačuaji u 61. minutu bio strelac za Plavce.

Aston Vila je u Birmingenu savladala Vulvse 2:1. Strelci za domaće bili su El-Gazi u 28. i Elmohamadi u 57. minutu, dok je Kutrone tri minuta ranije pogodio za Vulvse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading