Navijači Vojvodine bojkotuju meč sa Partizanom!

Autor:

Sport

30.10.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je na zahtev policije promenjen termin početka utakmice Partizan – Vojvodina oglasili su se najvatreniji navijači Novosađana koji po svemu sudeći neće putovati u Humsku na predstojeći meč.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Vojvodine

– Dobili smo informaciju da policija, zbog odigravanja utakmice između Proletera i Crvene zvezde u Novom Sadu, planira da nas nakon meča protiv Partizana zadrži dodatnih sat i po vremena na stadionu u odnosu na sat i po vremena koji svakako uvek čekamo posle utakmica u Beogradu. To znači da u Beograd, iz 80 km udaljenog Novog Sada, treba da krenemo u 11 sati pre podne, da bismo se vratili u osam uveče?! Da li je ovo način na koji se čelnici našeg fudbala bore za povratak publike na stadione, navodi se u saopštenju navijačke grupe "Firma 1989".

- Izgleda da je ovaj termin utakmice prilagođen samo učenicima srednjih škola, i to ne svim, jer još jedna sjajna odluka onih koji donose propise u našem fudbalu glasi da svako lice mlađe od 16 godina može ući na stadion samo uz pratnju roditelja ili staratelja. Zbog svega navedenog, navijačka grupa Firma 1989 obaveštava sportsku javnost i sve pristalice Vojvodine da će, ako se ne promeni ovaj nelogičan i antifudbalski termin predstojećeg derbija, bojkotovati meč u Beogradu, jer ne želimo da svojim prisustvom dajemo legitimitet katastrofalnim odlukama rukovodilaca naše lige i fudbala. Odlazak na utakmicu treba da predstavlja uživanje i zadovoljstvo, a ne žrtvovanje i pristanak na celodnevno maltretiranje. Ako se utakmica zaista bude igrala u 14 časova, sektor predviđen za navijače Vojvodine ostavićemo gospodi koja je donela odluku da se meč igra u to vreme, iako sumnjamo da njih fudbal uopšte i interesuje- stoji u saopštenju navijača Vojvodine.

Podsećamo, utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u subotu od 17.30, ali je početak pomeren pa će meč biti odigran od 14 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading