"Šta da kažem o Mesiju? Njegov talenat je neuporediv"

Autor:

Sport

30.10.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je u vandrednom kolu Primere savladala Valjadolid sa 5:1, a neverovatnu igru na tom meču pružio je Lionel Mesi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dao dva i namestio dva gola

On je imao dva gola i dve asistencije, a trener španskog prvaka Ernesto Valverde nije imao dovoljno reči hvale za argentinskog fudbalera.

- Ne znam šta mogu da kažem o Mesiju. Uvek znamo da će biti tu kada nam je potreban. Uvek će napraviti važnu razliku kada je pravo vreme. Njegov talenat ne može da se poredi ni sa čijim u fudbalu - rekao je Ernesto Valverde posle trijumfa nad Valjadolidom.

Mesi je za drugi gol na meču asistirao Arturu Vidalu, koji je takođe zadivljen igrom svog saigrača.

- Svaki dan na treningu on nas zadivljuje onime što može da radi. On je sa druge planete, zaista jeste. Nemam reči kojima bih ga opisao - poručio je Vidal, a takođe je dodao i da on i njegovi saigrači ne smeju da se opuštaju.

- Moramo da napredujemo. Pobeda nad Slavijom u Ligi šampiona nam je donela samopouzdanje ali to nije bio savršen nastup. Imamo neke teške mečeve koji slede i moramo da budemo spremni da unapredimo svoj nivo - dodao je Čileanac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading