(VIDEO) Lazovićeva lepotica pokorila Parmu: Prvenac za tri boda u gostima!

Autor:

Sport

29.10.2019

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verona slavi treću pobedu u sezoni, a slavi i naš Darko Lazović! U desetoj utakmici za novi klub iskusni Čačanin konačno je uspeo da upiše prvenac. Gol vredan tri velika boda gostiju. Načekali su se navijači Verone da vide prvi pogodak srpskog krila, ali kada su ga videli - mogli su samo da se poklone. Jer nema sumnje da će bomba Lazovića konkurisati za gol kola u Italiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Darko Lazović u duelu sa Paulom Dibalom na utakmici Juventus - Helas Verona

Parma je u meč ušla kao tim u mnogo boljoj formi, u mnogo boljem momentu (izgubila samo jednom u pet prethodnih kola), ali veliki broj povređenih igrača (Ingleze, Galjolo, Bruno Alveš, Kornelijus, Laurini, Grasi) očito je uticao na to da momci Roberta Daverse padnu pre svega na fizičkom planu.

Ni Verona ovaj duel nije dočekala s idealnim zdravstvenim biltenom, no taj jedan gol, ta majstorija Lazovića odnela je prevagu u utakmici u kojoj nismo videli mnogo šansi.

Domaćin jeste bio nešto bolji, agilniji, imao više opasnih napada, međutim veliki posao, uz Lazovića, obavila je zadnja linija Ivana Jurića...

Verona je s ova tri boda krenula ka sredini tabele u pravi čas, pošto joj nakon narednog vikenda (dolazi joj Breša) predstoji mnogo težak raspored. Sve kreće gostovanjem u Milanu, Interu, a završava gostovanjem u Rimu, Laciju. Između su su susreti sa Romom, Fiorentinom i Torinom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading