Jović potvrdio vezu sa Sofijom, slikali se u Portugalu!

Autor:

Sport

30.10.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Real Madrida Luka Jović (24) i manekenka Sofija Milošević (29) konačno su potvrdili da su u vezi.

RepublikaFoto: Starsport/instagram.com/sofijamilo
Golupčići... Luka i Sofija

Nakon što je Srpski telegraf, u izdanju od 22. oktobra, ekskluzivno razotkrio aferu, objavivši paparaco fotografije na kojima se golupčići šetaju Madridom nadomak tržnog centra, njih dvoje su rešili da se pritaje. A onda je Luki pukao film i rešio je da okači fotografije iz Portugala, gde je boravio sa svojom lepšom polovinom, koja se takođe pohvalila prelepim slikama na Instagramu sa identične destinacije, i to baš istog dana. Kakva slučajnost!

IZNERVIRAO GA INTERVJU

Uspeli smo da otkrijemo pozadinu čitave priče i šta je nateralo Jovića da se odluči na ovakav potez i to nedugo nakon što je obelodanjeno da je slagao selektora Ljubišu Tumbakovića da je povređen pred meč s Luksemburgom kako bi bio uz devojku, zbog čega je precrtan iz nacionalnog tima. A ponovo je Srpski telegraf bio okidač za Lukinu reakciju jer ga je, prema našim saznanjima, izbacio iz takta intervju koji smo uradili sa Tumbakovićem, koji je poručio da je iz profesionalnih razloga mora da odstrani buduću zvezdu svetskog fudbala.

- Kada je video intervju, Jović se razbesneo. Okačio je fotografiju gradića Sintre, nadomak Lisabona, i njenih čuvenih palata, koji su turistička destinacija broj jedan u Portugalu. Na istom tom mestu slikala se i Sofija, čime je Luka indirektno poslao poruku selektoru da se ne kaje što je napustio reprezentaciju zbog nove devojke. Napadač smatra da ne može niko da mu određuje sa kim će da se zabavlja i baš zato je postavio sliku na kojoj uživa u društvu manekenke - otkrio je za naš list dobro obavešteni izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана 28. Окт 2019. у 11:42 PDT

Interesantno, na fotkama se vidi da su identično obučeni, a kako saznajemo, Luka je hteo da šarmira lepšu polovinu, pa se, navodno, isprsio za novu trenerku i skupocene patike od čak 2.000 evra! Činjenica je da je privatni život fudbalera Reala njegova stvar, ali isto tako je činjenica da je Luka izgubio kompas i da srlja iz greške u grešku, što se odražava na njegove partije, gde na devet mečeva i za 292 minuta nije dao gol za "kraljevski klub".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 28. Окт 2019. у 1:33 PDT

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jovićem kako bismo proverili da li je obukao svoju novu devojku od glave do pete, kao i da prokomentariše kritike koje je dobio od selektora, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše poruke.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex

Sofija šeta Luku isto ko i Adema!

Sofija Milošević sa svim svojim momcima ima iste navike. Slike iz vremena zabavljanja sa Ademom Ljajićem, ali i nove sa Lukom Jovićem koje posedujemo, potvrđuju da svakog dečka prošeta po šoping-molu pre nego ga pokaže roditeljima. Naime, Sofija je 2016. godine uslikana u Milanu u najskupljem šoping-molu "Via Monte Napoleone" sa Ademom i tom prilikom je srpski reprezentativac kao pravi džentlmen vukao kese, dok ga je Sofija držala za ruku. Tri godine kasnije u istoj situaciji uhvaćena je sa našim najskupljim igračem svih vremena Lukom Jovićem u madridskom šoping-molu, gde su obilazili brendirane radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading