Veliki povratak u Evropu, Solun podrhtava: Prijović ne prima platu na bliskom istoku, prva opcija PAOK!

Autor:

Sport

29.10.2019

16:27 >> 16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović u januaru će skoro sigurno napustiti Al Itihad, tvrde grčki mediji.

RepublikaFoto: twitter.com/PAOK_FC
Povratak u crno-beli tabor?!

Potencijalni reprezentativac Srbije je u januaru ove godine potpisao basnoslovan ugovor sa Al Itihadom, koji mu je garantovao zaradu od 27.000.000 miliona evra. Sa bonusima Prijović je mogao da zaradi i 40.000.0000 evra.

Međutim, na bliskom Istoku nije baš sve sjajno. Grčka "Gazeta" tvrdi da će Srbin u januaru napustiti klub. Kako se navodi veliki problemi za Prijovića počeli su dolaskom novog rukovodstva. Čelnici koji su preuzeli rukovođenje Al Itihadom ne žele da preuzmu obaveze prethodne uprave.

Zbog toga klub sada našem fudbaleru duguje nekoliko mesečnih plata. Takođe, igrački kadar Al Itihada je promenjen. Tim je ostao bez Rodrigeza, a Aleksandar Prijović bez proverenog pakera. Zbog toga snažni Srbin igra vrlo promenljivo u ovoj sezoni.

Na šest mečeva postigao je samo jedan gol. Gazeta piše da je Prijović zbog svega navedenog frustriran i da će u januaru promeniti klub, bez obzira što ima važeći ugovor do 2023. godine.

 

PAOK  je primarna opcija kada je reč o klubovima iz Evrope, a razvoj situacije prati i Sporting.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading