Pogodio da će Lester pobediti sa 9:0 i zgrnuo ogromnu lovu!

Autor:

Sport

29.10.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lester siti u gostima je savladao Sautempton sa čak 9:0 u Premijer ligi, i time izjednačio rekord po najubedljivijoj pobedi u elitnom engleskom fudbalskom takmičenju, a posebno je obradovalo jednog kladioničara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije imao milosti... Džejmi Vardi

Da, neko je verovao da će biti 9:0, pogodio rezulat i dobio novac. Kako prenosi "Dejli Miror", 41-godišnji Pol Adlam iz Bornmuta je kada je Sautempton ostao bez isključenog Rajana Bertrana, pri rezultatu 3:0 za Lester, putem mobilnog telefona uplatio u lokalnoj kladionici 10 funti na to da će na kraju biti 0:9.

Takav rezultat u elitnoom društvu nije bio viđen od 1995, ali je Adlam bio ubeđen da je pred njim i "lisicama" noć rekorda.

I, kako je Lester na kraju stvarno dao devet golova, kvota je bila 150, ovaj Englez je od kladionice dobio 1.500 funti oko 1.740 evra, pa je u izjavi za "Miror" radosno istakao:

- Mojoj porodici ću prirediti nezaboravan Božić!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading