Milojević pred duel sa ekipom koja je već postala hit Superlige: Svi misle da je Liga šampiona prioritet...

Autor: Tanjug

Sport

29.10.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pozvao je svoje fudbalere da maksimalno ozbiljno pristupe utakmici protiv TSC-a u Beogradu u vanrednom 14. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Dočekujemo ekipu koja igra veoma dobro, ima svoj stil i ne pravi razliku između utakmica na domaćem terenu i strani. Hit su prvenstva, izgradili su model koji prate iz kola u kolo i veliki broj bodova su uzeli ekipama sa vrha tabele. To je pokazatelj da treba da maksimalno pristupimo utakmici, očekujem zanimljiv i težak susret- rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Za klub iz Bačke Topole smatra da je pravi pozitivan primer u srpskom fudbalu.

- Upoznat sam sa sportskim centrom i svim uslovima koje imaju u Bačkoj Topoli. Veoma je impresivno i čestitam im na tome. Imaju trenera Zoltana Saba, dugo je u domaćem fudbalu i pravio je sjajne rezultate i sa drugim ekipama. Susreli smo se sa njima prošle godine u Kupu i već tada su nagovestili potencijal. Siguran sam da će sada, sa većim iskustvom u odnosu na 2018. godinu, biti još opasniji- rekao je Milojević.


Probleme sa povredama imaju Milan Rodić i Ričmond Boaći i verovatno će propustiti duel sa TSC-om.
RepublikaFoto: Starsport

- Imamo mnogo teških utakmica koje nam slede i neće biti lako. Raspored je zgusnut, veoma su neugodni protivnici, ali moji igrači su upoznati s tim i spremni smo. Fokus javnosti je vezan za Ligu šampiona, ali se ne slažem s tim. Razmišljamo samo o narednoj utakmici i ona je uvek najbitnija- rekao je strateg crveno-belih.


Milojević je bio upitan i za stanje na tabeli Superlige i bodovnu prednost u odnosu na Čukarički (4), Vojvodinu (6) i Partizan (7).

- Na kraju sezone se podvlači crta. Niko ništa nije osvojio u oktobru i novembru, pa nećemo ni mi. Ima još da se igra, idemo kolo po kolo. Prvenstvo je dugo, tako da ne razmišljamo o bodovnoj prednosti, već samo o onome što nas čeka. Ljudi planiraju, a Bog odlučuje- zaključio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a igra se ove srede od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading