Italijani kvare Partizanu već završen posao!

Autor:

Sport

29.10.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao je Partizan da letos dovede Slobodana Rajkovića, ali je posao propao zbog administrativnih problema, odnosno ograničenja broja slobodnih igrača koje je mogao da dovede po završetku prelaznog roka. Transfer je prolongiran za januar i zimski prelazni rok, ali kako stoje stvari crno-beli su dobili konkurenciju i to iz zemlje u kojoj je Rajković proveo poslednje tri sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Rajković

Iskusni defanzivac je od 2016. do jula 2019. nastupao za Palermo, odigrao 46 utakmica i postigao 3 gola, što je bilo dovoljno da privuče pažnju još dva italijanska kluba.

Mediji na Apeninima prenose da su dve prvoplasirane ekipe Serije B, Benevento i Krotone, zainteresovane za nekadašnjeg reprezentativca i pokušaće da ga dovedu sledećeg januara.

Ostaje da se vidi da li će Italijani uspeti da pokvare planove crno-belih, koji bi pregovaračku poziciju značajno popravili ukoliko bi uspeli da izbore evropsko proleće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading