Čoveče, znaš li ti nešto osim fudbala? Ceo svet se sprda sa Bejlom, Velšanin se propisno obrukao, pa se vadio...

Autor:

Sport

29.10.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Velsa, fudbaler madridskog Reala, Geret Bejl, izjavio je da ne zna 99 odsto stvari u vezi sa Bregzitom i da ne zna ko je britanski premijer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Bejl je u razgovoru za londonski Telegraf, čije su glavne teme bile njegova ljubav prema golfu i politika, rekao da ga ne zanima politička situacija u svetu.

- Na Bregzit gledam u finansijskom smislu jer očito na određeni način utiče na mene zbog ulaganja ili novca, budući da se stvari menjaju, ali većinu tih gluposti ne čitam, niti pratim. Ne znam 99 posto stvari oko Bregzita- rekao je poznati fudbaler.

Na pitanje zna li ko je premijer Velike Britanije, preneo je sinoć Index. hr, zvezda Reala odgovara:


"Stvarno ne znam ko je premijer".

Kada mu je novinar sugerisao da se zove Boris Džonson, 30. godišnji fudbaler je odgovorio: "Aha, nisam znao, mislio sam da je on gradonacelnik (Londona)".

- Ne mogu razgovarati o nečemu što me ne zanima. Pratim golf, želite li da vam kažem ko je broj jedan u svetu?- rekao je kroz smeh Velšanin, koji navodi da će, kada se penzionše, verovatno igrati golf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading