Sramni Kosovar pokazao pravo lice: ŠIPTAR Džaka totalni idiot!

Autor:

Sport

29.10.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptarima kada daš prst, oni žele celu ruku, ali kada im nešto malo uskratiš, divljaju i prave haos. Poslednji u nizu incidenta napravio je Granit Džaka (27), fudbaler Arsenala, kojem je klub iz Londona dao sve. Albancu poreklom sa Kosova i Metohije koji je na Mundijalu na meču između Srbije i njegove Švajcarske (1:2) zajedno sa Džerdanom Šaćirijem slavio golove pokazujući rukama dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", jedan trenutak koji nije bio po njegovoj volji bio je dovoljan da pokaže pravo lice. I to samo zato što je zamenjen u 61. minutu utakmice Premijer lige protiv Kristal palasa (2:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Granit Džaka

SAIGRAČ ZAPLAKAO

Džaka je izlazeći nevoljno s terena najpre skinuo kapitensku traku, kojom mu je bila ukazana velika čast, i bacio je prema Pjer-Emeriku Obamejangu, a onda i besno skinuo dres. Reprezentativac Švajcarske je usput provocirao navijače "tobdžija" da ne čuje njihove zvižduke, a onda im je jasno poručio "odje*ite". Takvo ponašanje teško je palo i njegovim saigračima, a Lukas Toreira je čak i zaplakao u neverici šta se dešava na relaciji igrač-navijači.

Šta misle o ispadu svog kapitena i dojučerašnjeg ljubimca, navijači su jasno rekli na Tviteru.

MARŠ IZ KLUBA

- "Prebio bih ga da sam bio tamo", "Rešio bih ga se u januaru", "Džaka kapiten, to mi se nikada nije sviđalo. Marš iz kluba" - samo su neke od jasnih poruka upravi i treneru Unaju Emeriju šta im je činiti ukoliko žele da sačuvaju mir u ekipi.

Toga je svestan i španski stručnjak koji nije štedeo Albanca sa švajcarskim pasošem.

- Džaka je pogrešio. Kada navijači negoduju, igrač mora da ostane miran, a ne da ulazi u rasprave. Mi fudbal igramo zbog njih - jasan je bio Emeri.

Širer: Ne znam kako će se izvući!

Džakin potez osudili su gotovo svi u Engleskoj, a jasan je bio i legendarni napadač Alan Širer.

- Ne znam kako će se Džaka izvući sa ovim. Za početak, mora da se izvini navijačima. Niko nije očekivao da mu bude drago što ga trener zamenjuje, ali on je fudbaler, kapiten, tako ne sme da se ponaša. Dok se ne izvini svima, nema mu nazad u tim - poručio je Širer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alan Širer
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading