Kin bez dlake na jeziku: Ona dvojica iz Totenhema su Glupan i Tupan!

Autor:

Sport

28.10.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem je u derbi meču protiv Liverpula ispustio prednost od 1:0 i na kraju se u London vratio bez bodova. Ishod bi verovatno bio drugačiji da bekovi Sparsa nisu odgrali još jednu katastrofalnu utakmicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roj Kin (levo)

Deni Rouz i Serž Orije kao da se iz kola u kolo utrkuju ko će da napravi gluplji potez, a u nedeljnom meču na Enfildu obojica su uspela da upropaste sve što je Totenhem gradio tokom utakmice.

Prvo je Rouz očajnom reakcijom faktički asistirao Hendersonu kod izjednačujućeg pogotka, da bi ga Orije svojom glupošću nadmašio nešto kasnije, kada je bez potrebe napravio penal, koji je Salah realizovao i doneo pobedu Liverpulu.

Očajna partija Totenhemovih bekova nije promakla ni legendarnom Roju Kinu, koji nije štedeo reči.

- Ona dvojica bekova Totenhema su bili užasni. Glupan i Tupan, tako bih ih nazvao. Mislim da su odigrali bednu utakmicu. Ne možete ni da ih uporedite sa bekovima Liverpula koji su bili fantastični. Pogotovo kada su išli u napad. Defanzivno, Liverpulovi bekovi su još ranjivi i mogu da se poprave, ali u napadu izgledaju moćno. 

Sa stavom Irca slaže se i Geri Nevil koji kaže da su oba beka Totenhema podbacila, ali tvrdi da je to i delom iz razloga što nisu imali podršku iz veznog reda u defanzivi od strane Eriksena i Sona.

- Mislim da bekovi nisu imali adekvatnu pomoć. Eriksen i Son su ostavljali dosta slobodnog prostora igračima Liverpula na bokovima, a posebno mi se nije svidela igra Danca koji kao da nije bio na utakmici. Zato je grešio u defanzivi i ostavio saigrače na vetrometini - ocenio je Nevil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading