Matića zabole loža za Junajted!

Autor:

Sport

28.10.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je iz Čelsija u Mančester junajted u leto 2017. godine kao veliko pojačanje, i to na insistiranje tadašnjeg trenera "crvenih đavola" Žozea Murinja, koji je zaljubljen u fudbalsko umeće Nemanje Matića (31) još iz perioda kada su zajedno bili na Stamford bridžu, ali dve godine kasnije Srbin je u kanalu. U dubokom kanalu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Naime, 44,7 miliona evra plaćenom vezisti rodom iz Vrela pokraj Uba, po svoj prilici, odbrojani su dani na Old trafordu, budući da je usred sezone, uz dozvolu kluba, otišao u sunčani Dubai, gde uživa sa porodicom u brčkanju na peščanim plažama. Sve to uz izgovor da je reprezentativac Srbije u ultraluksuzni hotel "Atlantis palm" poveo i stručnjake, koji mu navodno pomažu u oporavku od povrede. Činjenica je da Matića zabole za Junajted, a očigledno je i da "đavoli" ne haju za Srbina.

Nemanja je ove sezone na terenu proveo ukupno samo 340 minuta u dresu Mančester junajteda, a nakon gubitka mesta u prvoj postavi od Skota Maktominija, usledio je ozbiljan pad na tržištu. Tako sada Nemanja po Transfermarktu košta 25 miliona evra, skoro 20 miliona manje kada je dolazio iz Londona. Asu "orlova" ugovor ističe u junu, ali čelnici najpopularnijeg engleskog kluba su praktično digli ruke od njega, pa su priče o transferu Matića u Bajern ili Inter već u januaru sada glasnije nego ikada pre.

Ipak, deluje da 194 centimetara visokog fudbalera ni najmanje ne potresaju priče o tome da su mu klub sprema šut-kartu jer njegova supruga Aleksandra na Instagramu objavljuje fotografije na kojima se vidi da bezbrižno uživaju u luksuzu. O kakvom je hotelu reč, dovoljno govori to što apartman za dve odrasle osobe i troje dece, koliko imaju Matići, staje od 1.250 evra za noć, pa naviše! Ovakvu cenu opravdava i činjenica da obroke sprema niko drugi do Gordon Remzi, jedan od najpoznatijih kuvara na svetu.

Nema šta, Matići baš znaju da uživaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading